Webinar: Läk ditt moderssår – stärk din feminina kraft, 50 min

När vår mamma sviker oss skapas ett sår som vi bär med oss hela livet. Vi dräneras på vår feminina kraft och vågar eller förmår inte att leva livet fullt ut. Men moderssåret går att läka! Här är webinaret från den 19/10 2022, Läk ditt moderssår, stärk din feminina kraft!

(Note: Det blev något tekniskt tokigt med inspelningen, så deltagarrutan kom med och skymmer en del av texten till höger i presentationen. Jag har blurrat så att inga namn eller ansikten syns.)

Ett oläkt moderssår gör att vi inte vågar eller förmår att leva fullt ut. Vi håller oss tillbaka, har svårt att känna och uttrycka vårt värde. Vi kämpar ofta med känslor av övergivenhet, ensamhet och att vara oälskad. Vår feminina kraft stryps, vi, har svårt att ta emot av livets goda och nära oss själva.

Vi hindras från att skapa det liv vi drömmer om och längtar efter. Och om vi inte läker det för vi vidare det till våra barn.

Ett moderssår kan skapas av att

  • Mamma inte såg eller tog hänsyn till dina behov och känslor.
  • Mamma ofta kritiserade eller ignorerade dig.
  • Mamma inte accepterade eller kunde hantera dina negativa känslor.
  • Mamma inte var tillgänglig för dig på grund av att hon jobbade för mycket eller var emotionellt frånvarande.
  • Mamma hade obehandlad mental ohälsa.
  • Mamma var medberoende eller hade eget missbruk.

I det här webinaret berättar jag vad moderssåret är och hur det kan ta sig i uttryck hos dig. Du får veta hur du läker och samtidig stärker din inneboende feminina kraft.

Läs mer och läk djupare!

Här och här kan du läsa mer om moderssåret, och här finns en shamansk resa för att läka moderssåret.

De erbjudanden som presenteras i slutet av webinaret gällde under den kvällen, den 19/10 2022. Om du är intresserad av workshopen Läk ditt moderssår – stärk din feminina kraft (12/11 2022) eller mentorsprogrammet kan du maila tia@tiajumbe.com. Läs mer om workshopen här.

2 svar

  1. Finaste Tia, så klok du är och vilket fint webinar. Jag känner igen mig och min mamma men även mig och min dotter.
    Läka, läka, läka cirkulära 🩷. Tack

Lämna ett svar