Veckans vägledning 12/9 2021

I Veckans vägledning kanaliserar jag budskap från mina guider. Budskapet gäller dig om du känner dig träffad av det! Vägledningen gäller för kommande vecka, varje söndag laddar jag upp en ny.

 
Budskap för veckan

 

Det är en lätt och ljus vecka som väntar – så skönt! Det energier som har varit stökiga omkring dig ett tag lugnar nu ner sig.

Njut av en vecka där det inte händer så mycket, utan i stället ger stor möjlighet till vila och nödvändig reflektion. Ta dessa möjligheter till att spendera tid med dig själv och för att reflektera över det som hänt senaste tiden! 

Vikten av reflektion

Det är så oerhört viktigt med reflektion, viktigare än vad du anar. Att reflektera på egen hand över händelser, känslor, upplevelser och insikter, är ett sätt att bearbeta jobbiga händelser, och kan också räcka för att läka dem!

Det handlar inte om att älta. När vi ältar fastnar vi i negativa tankar kring negativa händelser och har svårt att släppa dessa.

Att reflektera är att låta en situation, händelse eller känsla flöda i sinnet, utan att tänka, värdera eller döma. Bara låta den finnas där, och låta sinnet vara öppet. Det är ett slags icke-tänkande där vi bjuder in det gudomliga att icke-tänka med oss, för att få ett högre perspektiv på det vi reflekterar över.

Detta högre perspektiv kommer som plötsliga impulser, insikter och en djupare förståelse för det vi reflekterar över. Plötsligt förstår vi det inträffade bättre, och också oss själva.   

Det gäller bara att du ger dig själv tiden att reflektera, och enskildheten. Vad behöver du, kära vän, för att kunna prioritera dig själv?    

Det kort jag drog den här veckan från orakelkorten The Mystical Shaman för att komplettera vägledningen var Wind, som symboliserar förändring.

Om vinden kommer från syd bär den med sig en känsla av tillit och hjälp att göra sig av med sådant vi inte är begagnade av.

Om den kommer från väst inbjuder den till introspektion och att fatta slutgiltiga beslut.

Om det blåser från norr kommer den med visdom och styrka, och från öst bär den med sig klarhet gällande visioner och syfte. Du känner själv vilket håll din vind kommer från!

Wind bjuder in dig till att förändras: kanske ändra din uppfattning om något, eller kanske kan nya insikter hjälpa dig att göra nya val. Oavsett vad kan du räkna med att bli förstådd av och också att ha en tydlig kommunikation med andra om det!   

Ha nu en ljuvlig vecka <3

Tia och guiderna

Lämna ett svar